Görüş Bildir

Hazine ve Maliye Bakanlığı 3 bin personel alıyor! Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından yaptığı Maliye Bakanlığı personel alımı açıklamayla adeta bayram müjdesi verdi. İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı’na 3 bin 200 personel alımıyla ilgili detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanlığı 3 bin personel alıyor! Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Bakan Nureddin Nebati, Twitter'daki hesabından "Bir bayram müjdesi de bizden" notuyla yaptığı açıklamasında, "Bizlere her daim güç veren milletimiz için durmadan, yorulmadan aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı gerçekleştirmemize katkı sağlayacak ve gücümüze güç katacak bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere; 360 defterdarlık uzman yardımcısı, 40 hazine ve maliye uzman yardımcısı, 10 hazine ve maliye müfettiş yardımcısı ve 40 muhasebe denetmen yardımcısı ile 20 hazine avukatı istihdam edilecektir. Gelir İdaresi Başkanlığı'na ise, 50 devlet gelir uzman yardımcısı ve 2 bin 700 gelir uzman yardımcısı olmak üzere 2 bin 750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim. Yeni arkadaşlarımızın katılımıyla, ülkemizin ekonomideki hedeflerini başarıya ulaştırmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Sınava katılacak adaylarımıza şimdiden başarılar diler, tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Bakan Nebati ayrıca, "Nitelikli iş gücümüzü artırabilmek ve liyakat esasına dayalı olan kadromuzu genişletmek adına yeni ekip arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz. Tüm adaylarımıza sınava hazırlık sürecinde şimdiden başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi