İş Bankası tüm müşterilerine 7500 TL nakit ödemeye onay mührünü bastı!

Enflasyon ile mücadele içinde olan insanlar sürekli ekonomik çözüm arayışındalar. İş Bankası'ndan müşterilerini sevindiren bir açıklama aldık. Banka 7.500 TL bağış yapacağını duyurdu. Detaylar burada..

İş Bankası tüm müşterilerine 7500 TL nakit ödemeye onay mührünü bastı!

İş Bankası, müşterilerine birçok alanda cazip fırsatlar sunarak onları memnun etmeye devam ediyor. Müşteriler konaklamadan benzine kadar kampanyalı kampanyaları merakla araştırırken, bankalardan da tatil planlayan müşterilerine güzel haberler geldi.

Bankadan edinilen kampanya detaylarına göre, 26 Şubat ile 31 Ekim 2024 tarihlerinin arasında ETS’nin bazı otellerinde ATM kartınızı ve Maximum Kartınızı kullanarak yapılacak olan konaklama işlemlerinde tek deferde 35.000 TL ila 49.999 TL arasında peşin ödenen, ya da 3 ila 6 taksit arası alışverişe 2.500 TL MaxiPuan verilecek. Ayrıca, 50.000 TL ila 99.999 TL arasında peşin ödenen ya da 3 ila 6 taksit arası alışveriş için 5.000 TL MaxiPuan, 100.000 TL’nin üzerinden peşin ödenen ya da 3 ila 6 taksitli alışverişe de 7.500 TL tutarından MaxiPuan verilecektir.

Kampanya detayları şöyle;


MaxiPuan, 18 Nisan 2024’te kampanya kriterlerini karşılayan, son kullanılan kartlara yüklenecektir.

MaxiPuan’ın son kullanma tarihi 31 Mayıs 2024 şeklinde belirlenmiştir.

Kullanılmayan MaxiPuanlar ise 1 Haziran 2024’te hesaptan düşülecek. MaxiPuan’ın yükleme günü İş Bankası kartınızın hem açık hemde kullanıma hazır olması gerekiyor.

Kampanyada yalnızca “İşCep” ya da “Maksimum Mobil” koşulları geçerlidir.

Promosyon kapsamında kullanılan kredi kartının maksimum özellikli kredi kartı olması halinde MaxiPuan şeklinde yüklemesi yapılacaktır.

Promosyon kapsamında kullandığınız son kredi kartı Maximiles özellikli bir kredi kartıysa, bunlar MaxiMil’e dönüştürülebilen MaxiPuan şeklinde yüklenecek ve tercihinize bağlı olarak da MaxiPuan veya MaxiMils olarak kullanılacaktır.

Maximiles’a yüklenen puanlar Advance MaxiMil’i kapatmak için kullanılamaz. Kampanya süresi içerisinde rezervasyonunuzu iptal etmeniz veya iade etmeniz halinde, tahsil edilen MaxiPuan’lar hesabınızdan düşülecektir.

Promosyonun kart bazlı değil müşteri bazlı olacağı açıklandı. Müşteriler kampanyadan bir kez yararlanarak 7.500 TL’ye kadar MaxiPuan toplayabilir.

Kaynak: Diyarbakır Söz