İsdemir saat ücretli işe alım yapacak; başvurular 20 Aralık’ta başlıyor

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını duyurdu. Adaylar, başvurularını 20 Aralık Salı gününden itibaren 2 hafta boyunca Salı–Cuma günleri arası saat 08.00’den 16.00’ya kadar İsdemir Cumhuriyet Kapı’dan yapabilecek.

İsdemir saat ücretli işe alım yapacak; başvurular 20 Aralık’ta başlıyor

Başvuracak adaylarda, meslek liselerinin elektrik,elektronik, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi, bilişim teknolojileri, motorlu araçlar teknolojisi ve meslek yüksekokullarının elektrik-elektronik, enerji, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi, bilgisayar teknolojileri alanlarından mezuniyet şartı aranıyor.

18-25 YAŞ ARALIĞI KRİTER

Adaylarda ayrıca başvuru yaptıkları tarih itibariyle 18-25 yaş aralığında olması, askerliğini yapmaya engeli bulunmaması, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın olmaması şartına da bakılıyor.  

Kişilerin, kimlik belgeleri ile yapacağı fiziksel başvuruların yanı sıra eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte yapacağı başvurular da geçerli sayılacak. Fiziksel başvuru esnasında adaylara verilecek link üzerinden başvuru süreci online devam edecek, uygulanacak sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar arasından işe alımlar yapılacak. İsdemir, saat ücretli tüm pozisyonlarda yıl boyunca ihtiyaçları doğrultusunda işe alımlarını sürdürecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz