Kimliğini alan dev promosyona koşacak! Tek seferde 35.750 TL sözü verildi

Nisan ayının başından itibaren promosyonlarla ilgili araştırmalar yapılmaya devam ediliyor. Tek seferde 35.750 TL promosyon verilecek!

Kimliğini alan dev promosyona koşacak! Tek seferde 35.750 TL sözü verildi

Nisan ayının gelmesiyle beraber özellikle emekli vatandaşlar tarafından promosyon oranları araştırılmaktadır. Hem emeklilere verilen hem de kamu kurum ve kuruluşları tarafından belirlenen anlaşmalar ve oranlar kapsamında promosyonlar verilmektedir. Bu promosyonlar bankadan bankaya ve kurumdan kuruma değişiklik göstermektedir. Peki promosyon ödemesi nasıl alınır?

Bildiğiniz gibi hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından emeklilere verilen promosyon yarışı devam etmektedir. Bu promosyonların maaş oranına göre verilmesi de emeklileri bir hayli sevindirmektedir. Bankalar tarafından sunulan promosyonlarda maaşını 3 yıl aynı bankadan alma sözü verene emeklilere maaş tutarına göre ödeme yapılmaktadır. 

Tek Seferde 35.750 TL Veriliyor! 

Emekli promosyonlarının yanı sıra bazı kamu kuruluşları tarafından da çalışanlarına promosyon ödemesi yapılmaktadır. Promosyon ödemesi yapan kurumlardan biri de Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 35.750 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Yapılan promosyon ödemesiyle ilgili açıklama Akbank’tan geldi. Akbank tarafından yapılan açıklamada:

36 aylık promosyon sözleşmesi kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ile Akbank arasında anlaşma yapıldı. Hayırlı olsun. 

Yapılan sözleşme Mayıs ayından itibaren geçerli olacaktır. Bu kapsamda promosyon bedeli 35.750 TL tek seferde ödenecektir. 

İlçeden ayrılan personelden de promosyon alınmayacaktır. 

İlçeye yeni atanan personel de promosyon ödemesi alabileceği gibi ayrıca maaş personelinden 09.00 ile 16.00 saatleri arasında eft ücret kesintisi alınmayacağı gibi ayrıca kart aidatı da alınmayacaktır. 

Kaynak: Diyarbakır Söz