Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Diyarbakır Çermik ilçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, köy gezilerine devam ederek köylü vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüm için yardımcı olacaklarını söyledi.

Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Dikyol, Şeyhandede, Bayat, Ceylan ve Dilekpınar köylerini ziyaret eden ve köylü vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Nesim Babahanoğlu, ilköğretim okullarında incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu'na İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Atilla Tatlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Bozdoğan, Mal Müdürü Bahri Serçe, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yusuf Güden, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abubekir Tekdemir eşlik etti.

KÖYLÜLERİN İSTEKLERİ

Köy ilköğretim okulları ile köy camilerinde incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Nesim Babahanoğlu, vatandaşlardan köylerinde yapılan hizmetler kapsamında eksik görülen yerleri kendilerine bildirmelerini istedi. İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, köy ilköğretim okullarında görev yapan öğretmenlerden eğitim ve öğretimle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, çocukların daha iyi eğitilmeleri için gerekli görülen her konuda yardımcı olacaklarını vurgulayarak, öğrencilere derslerine çalışmaları ve bol bol kitap okumaları yönünde tavsiye bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz