Kredi limiti 80 bin lira!

Ergani Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından esnaf ve sanatkara sağlanan düşük faizli kredilerde üst limit 30 bin liradan 80 bin liraya yükseltildi.

Kredi limiti 80 bin lira!

DİYARBAKIR-Esnaf ve sanatkarın kullanacağı kredi miktarları kooperatiflerin risk gruplarına göre yeniden belirlenirken, risk grubu kooperatifler sıralamasında ilk sırada yer alan Ergani Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde kredi üst limiti 30 bin liradan 80 bin liraya yükseldi.

Esnaf ve sanatkara sağladığı düşük faizli krediler ile her zaman destek olduklarını belirten Ergani Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İzzet Güzel, kredilerde üst limitin 30 bin liradan 80 bin liraya yükseldiğini söyledi.

Kredi limitlerinin yükselmesi ile esnaf ve sanatkarın daha fazla kredi kullanma imkanına kavuştuğunu ifade eden Güzel, şöyle dedi:

 

ESNAFA KREDİ LİMİTİ YÜKSELDİ

"Esnaf ve sanatkarımıza vermiş olduğumuz düşük faizli krediler piyasaya koşullarına göre yüzde 100 avantajlı. Kredi üst limitleri kooperatiflerin risk gruplarına göre 23 Ekim 2012 tarihinden itibaren yeniden belirlendi. Bu kapsamda kooperatifimiz Türkiye genelindeki başarılı kooperatifler sıralamasında ilk sırada yer alarak kredi üst limitini 30 bin liradan 80 bin liraya yükselten kooperatifler arasında yer aldı. Kredi üst limitlerinin artması ile kooperatifimize üye esnaf ve sanatkarımızdan gerekli şartları taşıyanlar 80 bin liraya kadar kredi kullanma imkanına da kavuşmuş olacaklar."

Kaynak: Diyarbakır Söz