Meslek odalarıyla buluştu

Diyarbakır Valisi Aksoy, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek 42 Meslek odası başkanı ile bir araya geldi.

Meslek odalarıyla buluştu

 Vali Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (DESOB) ziyaret ederek DESOB'a bağlı 42 Meslek odası başkanı ile bir araya geldi

>DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu tarafından karşılanan Vali Aksoy, yaptığı açıklamada, esnafın toplumun en temel direği olduğunu belirtti.

>42 MESLEK ÖRGÜTÜ

>Esnafın yapmış oldukları çalışmaları başarıyla sürdürmelerinin büyük önem taşıdığını söyleyen Aksoy, esnafın sorun ve önerilerini dinlemek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti.

>DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu ise, Vali Aksoy’a ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, valiliğin esnaf ve sanatkara verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

>Vali Aksoy, yapılan görüşmelerin ardından DESOB Hizmet binası içerisinde yer alan Meslek Odalarını, toplantı ve konferans salonlarını ile konfeksiyon, takı tasarım atölyelerini ziyaret ederek atölyeler hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz