Mısırlı Firma, Türkiye’den Galvanizli Tel İthal Edecek

Türkiye ve Mısır arasındaki ticari ilişkilerin canlanmasıyla, Mısır'dan dünya ticaretinin merkezi olan TurkishExporter'a ilan bırakan bir firma, Türkiye'den galvanizli tel ithal edeceğini duyurdu.

Mısırlı Firma, Türkiye’den Galvanizli Tel İthal Edecek

Türkiye ve Mısır arasındaki ticari ilişkilerin canlanmasıyla birlikte, Mısır'dan dünya ticaretinin önemli platformlarından biri olan TurkishExporter'a ilan bırakan bir firma, Türkiye'den galvanizli tel ithal edeceğini duyurdu.

Mısır Pazarının Kapıları Türk İhracatçılarına Açılıyor

Mısır'da domates kancası üretimi yapan bir ithalatçı firma, TurkishExporter üzerinden Türkiye'den galvanizli tel satın alacak. Bu adım, Türkiye'deki ihracatçılara Mısır pazarında yeni fırsatlar sunuyor.

TurkishExporter'ın Rolü ve İhracat Fırsatları

TurkishExporter, dünya ticaretinin buluşma noktası olarak faaliyet gösteriyor. Mısırlı firmanın yayınladığı ihracat fırsatını görmek isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri, ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilirler. Platform, Türk ihracatçılarına yeni pazarlara erişim sağlayarak ticaretlerini genişletmelerine yardımcı oluyor.

Forie Databank ve Kolay İhracat Fırsatları

Forie tarafından sunulan "Forie Databank", Türk üreticiler ve ihracatçılar için Mısır pazarına erişimi kolaylaştırıyor. Bu hizmet sayesinde Türk işletmeleri, Mısır'daki ithalatçılara, toptancılara, perakendecilere ve potansiyel iş ortaklarına daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. Forie Databank, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Türk işletmelerinin Mısır pazarındaki potansiyel fırsatları keşfetmelerine olanak tanıyor.

Kaynak: AJANSLAR

Çok Okunan Haberler