Nakde ihtiyacı olanlar köşeyi dönecek! O banka duyurdu: Bayram öncesi cepleriniz parayla dolacak

Halkbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik dikkat çekici bir son dakika duyurusu yaptı. Halkbank'ın hızlı kredi kampanyasıyla nakit ihtiyacı olanlara hızlıca ulaştırılabileceği iddia ediliyor.

Nakde ihtiyacı olanlar köşeyi dönecek! O banka duyurdu: Bayram öncesi cepleriniz parayla dolacak

Halkbank müşterilerine yönelik kampanyalarını düzenli olarak duyurmaya devam ederken, Hızlı Kredi kampanyası da mercek altına alındı. Halkbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik dikkat çekici bir son dakika duyurusu yaptı. Halkbank’ın hızlı kredi kampanyasıyla nakit ihtiyacı olanlar anında paralarını çekebilecekler..

Türkiye’de özellikle son dönemde yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacı yaşamaya başladılar. Halkbank, nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlara yönelik geri çevrilmez bir kampanya duyurdu. Halkbank’ın kampanyası kapsamında vatandaşlara 10 bin TL’lik ödemenin derhal aktarılacağı açıklandı. 

36 aya varan vadelerle kullandırılabilecek hızlı kredilerde müşterilere 10.000 TL limit sağlanıyor. Bu limitin ötesinde hızlı kredi verilemez. Daha büyük krediye ihtiyaç duyanlar bankanın diğer ihtiyaç kredisi kampanyalarını da değerlendirmelidir. Hızlı krediler, acil paraya ihtiyacı olan ancak yüksek limit gerektirmeyen müşteriler için bir fırsattır. Bu fırsattan yararlananlar Hızlı Kredi uygulamasıyla ihtiyaç duydukları kredi tutarını Halkbank’tan çok kısa sürede alabiliyorlar. 

Kaynak: Diyarbakır Söz