O illere TOKİ piyangosu çıktı! Evi olmayanlar 2+1 3+1 evi ucuz taksitle alacak

Ev fiyatlarının giderek artış gösterdiği bugünlerde TOKİ tarafından uygun fiyatla satışa sunulan konutlar merak edilmekte. İşte, detaylar...

O illere TOKİ piyangosu çıktı! Evi olmayanlar 2+1 3+1 evi ucuz taksitle alacak

Her daim sunduğu fırsatlarla gündemde yer edinen TOKİ bu kez yeni konut fiyatlarıyla gündemde adından bahsettirmeyi başardı. 3+1 evler için aylık taksit oranının 7417 TL’den satışa sunulmasını sağlayan TOKİ 448 adet konut satışı yapacağını duyurdu. Bu taksit imkanıyla ev almak zor olduğu gibi TOKİ tarafından sunulması vatandaşın yüzünü güldürmeye yetti. 

7417 TL’den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olabilirsiniz!

TOKi tarafından sunulan konut kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. TOKİ o illerde 7417 TL taksitle ev sahibi olmanızı sağladığını açıkladı. TOKİ tarafından yapılan açıklama kapsamında fırsattan yararlanmak isteyen kişiler o illerde bulunan evleri alabilecekler. TOKİ tarafından sunulan konut kampanyalarının bulunduğu iller aşağıdaki gibidir. 

Kütahya’da 448 adet konut ve 36 iş yeri, 

Çorum’da 221 adet konut, 

Gümüşhane de 138 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatı, 

Çankırı’da 116 adet konut ve 4 tane dükkan, 

Kayseri’de 131 adet konut ve 1 adet 2 dükkanlı ticaret merkezi, 

Şanlıurfa’da 246 adet konut, 220 adet dükkan ve 56 tane ofis, 

Kayseri’de 178 adet konut ve 1 tane 2 dükkanlı ticaret merkezi,

TOKİ’den uygun fiyatlı ev ve iş yeri almak için TOKİ, tarafından yayınlanan ilanları takip etmeniz gerekiyor. Siz de TOKİ şubelerine ve resmi internet sitesine başvuru yapabilirsiniz. TOKİ tarafından yayınlanan ilanlar zaman zaman farklılık göstermekle beraber insanları memnun etmeyi başarmıştır. 

Kaynak: Diyarbakır Söz