O kamu bankası nakitleri hazırladı! Başvuran faizsiz 300 Bin TL alabilecek

Devlet tarafından kredi verilmeye devam ediliyor. İşte, devlet destekli kredi detayları...

O kamu bankası nakitleri hazırladı! Başvuran faizsiz 300 Bin TL alabilecek

Hem kamu bankaları he m özel bankalar tarafından verilen kredilerle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Özellikle kamu bankaları tarafından verilen krediler devlet destekli verildiği için dikkat çekmektedir. 

Bildiğiniz gibi giderek artan işsizlik oranları ve ekonomik zorluklar pek çok gencin girişim yapmasına ön ayak oldu. Özellikle 18 ila 35 yaş arası gençlere özel faizsiz kredi imkanı veriliyor. KOSGEB tarafından verilen kredide 35 yaşını doldurmamış olmak, girişimcilik eğitimini tamamlamış olmak ve son 5 yıl içinde Hazine ve Maliye Bakanlığından kredi almamış olmak gerekir. 

Verilen kredi 300 bin TL’ye kadar verilecek olup faizsiz olarak verilecektir. Ayrıca 3 yıl vadeli olarak sunulan bu krediyi öderken esnek geri ödeme seçenekleri sunulacaktır. Sunulan krediden faydalanmak için KOSGEB şubeleri ve Halkbank şubelerine başvuru yapabilirsiniz. 

Kredi imkanıyla siz de işinizi kurabilir ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Faizsiz olarak sunulan bu kredi sizin yükünüzü hafifleterek iş hayatına girmenize imkan tanıyacaktır. Sunulan bu destekler zaman zaman farklılık göstermekle beraber sunulan işe göre de verilen destek değişmektedir. Bu bakımdan KOSGEB destekleri iş kuracak kişiler tarafından merakla takip edilmektedir. Siz de iş kuracaksanız bu destekleri takip ederek bilgi alabilirsiniz. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler