O market tüm ev eşyalarında indirim başlattı! Ev dizecek daha fazla beklemesin

Evini yenilemek isteyen çiftler ve aileleri ilgilendiren indirim haberi Carrefoursa'da geldi. Beyaz eşya, mutfak ürünleri, elektrikli ev aletleri Carrefoursa'da uygun fiyat ile satılıyor. İşte Carrefoursa beyaz eşya, mutfak ürünleri, elektrikli ev aletleri indirimli fiyat listesi...

O market tüm ev eşyalarında indirim başlattı! Ev dizecek daha fazla beklemesin

Carrefoursa, evini yenilemek isteyenler için harika bir fırsat sunuyor! Beyaz eşya, mutfak ürünleri ve elektrikli ev aletleri kategorilerinde başlayan indirimler, 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

Bu özel indirimde, birbirinden kaliteli markaların ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Altus buzdolabından Dijitsu bulaşık makinesine, Fantom elektrikli süpürgeden Philips ve Tefal ütülerine kadar geniş bir ürün yelpazesi indirime girdi.

İhtiyacınıza göre seçebileceğiniz ürünler arasında Samsung mikrodalga fırın, Simfer midi fırın, Fantom kettle, Arzum çay makinesi, Sinbo tost makinesi ve Tefal fritöz gibi pratik ve kullanışlı ev aletleri bulunuyor.

İndirimli fiyatlarla sunulan ürünler arasında Altus buzdolabı 12.599 TL, Dijitsu bulaşık makinesi 9.399 TL, Fantom elektrikli süpürge 1.999 TL, Philips ütü 3.149 TL, Tefal ütü 4.999 TL gibi cazip fiyatlarla dikkat çekiyor.

Evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bu fırsatı değerlendirmek için Carrefoursa mağazalarına veya online alışveriş platformuna göz atabilirsiniz. Bu indirim 1 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olduğu için acele etmekte fayda var!

Kaynak: Diyarbakır Söz