Sıfır araç alacaklar bayram ediyor! 150 Bin TL indirim fırsatı kapıyı çalıyor

Skoda Kamiq, bu ay 150 bin TL'lik kredi için 12 aylık sıfır faiz imkanı sunuyor. Peki, Nisan 2024'te Skoda Kamiq modellerinin fiyatları ne seviyede? İşte güncel Skoda Kamiq 2024 fiyatlarına dair bilgiler...

Sıfır araç alacaklar bayram ediyor! 150 Bin TL indirim fırsatı kapıyı çalıyor

Skoda Kamiq, ayırt edici tasarımı ve şehir için ideal kompakt boyutlarıyla dikkat çekiyor. Bu ay, özel finansman seçenekleriyle satışa sunulan bu model, AFS Özellikli FULL LED ÖN Far Grubu gibi en son teknolojik yenilikleriyle göz kamaştırıyor. Şehir içi kullanım için mükemmel bir SUV olan Skoda Kamiq, Elite, Premium ve Monte Carlo olmak üzere üç farklı donanım paketiyle geliyor. Her bir üst donanım seviyesi, altındaki seviyeye göre daha fazla özellik sunuyor; böylece Premium, Elite’in sunduğu özelliklere ek olarak daha fazlasını, Monte Carlo ise Premium’un üzerine ekstra özellikler ekleyerek alıcıların beğenisine sunuluyor.

Skoda Kamiq Elite modeli, yaya tespiti yapabilen gelişmiş ön frenleme yardımcısı, sürücünün dikkat düzeyini izleyen yorgunluk algılama sistemi, şeritte kalmanızı sağlayan şerit izleme asistanı, dar alanlarda kazaları önleyen manevra frenleme özelliği, park ederken size rehberlik eden görsel arka park sensörleri, yüksek performanslı Bi-LED ön farlar, köşelerde daha iyi görüş sağlayan LED sis farları, şık ve aerodinamik 126 inç Cortadero Aero alüminyum jantlar, yağmur damlalarını algılayan sensörler ve kolaylık sağlayan elektrikli, ısıtmalı, otomatik katlanır yan aynalar ile donatılmıştır.

Skoda Kamiq 2024 Güncel Fiyatları

Nisan ayına özel bir kampanya ile Skoda Kamiq, 150 bin Türk Lirası fiyat etiketi ve 12 aylık faizsiz kredi seçeneğiyle otomobil severlerin beğenisine sunuldu. İşte 18 Nisan 2024 tarihli Skoda Kamiq fiyat listesi:

Kaynak: Diyarbakır Söz