Görüş Bildir

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden çiftçilere eğitim toplantısı

Samsun Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği tarafından Amasya, Ordu ve Sinop'a bağlı ilçeler ile köylerde çiftçi bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden çiftçilere eğitim toplantısı
Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği tarafından faaliyet alanında bulunan Samsun, Amasya, Ordu ve Sinop’a bağlı birçok ilçe ile köylerde kooperatif ortakları ve yöre çiftçileri için eğitim toplantısı düzenlendi. Kısa sürede birçok bölgede düzenlenen ve devam eden toplantılara 5 binin üzerinde çiftçi katıldı. Samsun Bölge Müdürü Cüneyt Erdoğan, tarım kredi kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek çiftçilerin sorunlarını dinlerken, gübre, yem, zirai ilaç ve tohumculuk üzerine de firma yetkililerince yöre çiftçilerine bilinçli tarımın nasıl yapılması gerektiği, bu ürünlerin doğru kullanımları hakkında bilgiler verildi.
Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği olarak çiftçilerin her zamankinden fazla yanında olduklarını belirten Samsun Bölge Müdürü Cüneyt Erdoğan, "Onların hayatlarına dokunarak menfaatleri doğrultusunda hizmet etmekteyiz. Çalışma alanımız içinde bulunan tüm çiftçilerimize ulaşarak çiftçilerimizi uzman kadromuzla doğru tarım uygulamaları konusunda bilgilendiriyoruz. Tarım kredi kooperatifleri, çiftçileri ile bir bütündür. Çiftçilerimize en yakın kapı tarım kredi kooperatifleridir. Çiftçilerimizin menfaatine olan ne varsa yapılacak ve yapmaktayız da" dedi.
Tarım kredi kooperatiflerinin kuruluş amacının ülke tarımını yaşatmak ve çiftçilerin refah seviyesini arttırmak olduğunu ifade eden Samsun Bölge Müdürü Cüneyt Erdoğan, şöyle devam etti:
"Bu kurum çiftçilerimiz var oldukça ayakta duracaktır. Kooperatiflerimizde satılan ürünler uzman kadrolar tarafından birçok kalite kontrollerinden geçirilerek çiftçilerimizin kullanımına sunulmaktadır. Tarım kredi kooperatifleri kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla çiftçilere sunmak için vardır ve ülke çiftçisine hizmet eden en büyük ve en köklü kuruluştur. Doğru ve bilinçli tarım uygulamaları yapmak ve çiftçilerimizin emeğinin boşa gitmemesi için tüm çiftçilerimizi tarım kredi kooperatiflerine bekliyoruz."
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi