Teknik destek sözleşmesi!

Yenişehir Belediyesi ile Karacadağ Kalkınma Ajansı arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı

Teknik destek sözleşmesi!

Yenişehir Belediyesi ile Diyarbakır Karacadağ Kalkınma Ajansı arasında Toplam Kalite Yönetimi Sistemi Projesi teknik destek iş birliği sözleşmesi imzalandı.

Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha kaliteli ve verimli hale getirilebilmesi amacıyla Karacadağ Kalkınma Ajansı ile imzalanan protokolle çalışanlara eğitim verilecek.

Törene katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ile Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral arasında sözleşme imzalandı.

İKİ KURUM İMZAYI ATTI

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beşikci, belediye hizmetleriyle vatandaşın memnuniyetini artırmayı amaçladıklarını belirtti.

Proje kapsamında çalışmalara çeşitli eğitimler verileceğini dile getiren Beşikci, şunları aktardı:

"Çalışanların motivasyonunu sağlamak hizmetlerin kalitesini ve verimliliğini yeterli düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) eğitmenleri tarafından eğitimler verilecek. Bu eğitimler sonucunda belediyemiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistem Belgesini alarak uluslararası bir niteliğe sahip olacaktır. İmzalamış olduğumuz bu sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz