Görüş Bildir

Televizyondan Telefon Sipariş Etti, Kutudan Maket Çıktı

Diyarbakır’da bir televizyon kanalında gördüğü reklamda beğendiği telefonu sipariş eden Ramazan Mutlu’ya gelen kutudan maket çıktı. Firmayı mahkemeye veren Mutlu, bu tarz reklamlarda oynayan ünlülere tepki gösterdi.

Televizyondan Telefon Sipariş Etti, Kutudan Maket Çıktı

DİYARBAKIR-Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde ikamet eden ve aylık 800 TL maaşla bir tuğla fabrikasında çalışan evli ve 5 çocuk babası Ramazan Mutlu (46), bir ünlünün de oynadığı televizyon reklamında gördüğü telefonu beğenerek, sipariş etti. Mutlu’ya birkaç gün sonra kargo aracılığıyla bir paket geldi. Paketi açan Mutlu, kendisine maket telefon gönderildiğini görünce şaşkınlık yaşadı. Bunun üzerine bir yanlışlık olabileceğini düşünen Mutlu, tekrar firmayı aradı ancak kimseye ulaşamadı.

SİPARİŞ VERDİ MAKET GELDİ

Reklamda oynayan ünlüye güvenerek cep telefonu siparişini verdiğini anlatan Mutlu, “Reklam yapıyorlar bu cep telefonu kameralı, çift hafıza kartlı diye. Bize gelen telefon şu an bu. Ben özellikle sanatçı arkadaşlara sesleniyorum. Siz ne yapıyorsanız yapın dürüst olun. Bütün sanatçılar değil. Bazı sanatçı arkadaşlar. 24 saat millet sizi izliyor, sizi dinliyor. Bari millete karşı kendinizi düşman etmeyin. Ne olursa olsun millet size güvenerek alıyor bu telefonları. Bize gelen telefonların içi boş. Bir de bana gelen faturada başka kargo ismi yazıyor telefonu aldığım kargo farklı. Bu ne demek oluyor hiçbir şey anlamadım. Telefonu açmaya çalışıyorum telefon çalışmıyor. Telefon ne kameralı ne çift hafıza kartlı. İçi boş olan bir telefon. Sanatçı arkadaşlar ben teyzeme alıyorum, halama alıyorum, neneme alıyorum diyor. Kime alıyorsan al.  Milleti kandırmayın, milleti alet etmeyin. Sizin reklamını yaptığınız ürünlere millet binlerce, milyonlarca lira para döküyor. Gelen telefonlar ya maket, ya kırık bir telefon ya da boş bir kartonda kargo ile geliyor” dedi.

KARGO ŞİRKETİNDEN ALIRKEN

Kargo firmasının gelen paketi açıp, inceleme taleplerini kabul etmediğini anlatan Mutlu, “Parasını ödeyin ondan sonra ne haliniz varsa görün diyorlar. Ben avukatımı da aramışım. Beni kandıranları mahkemeye veriyorum. Sanatçı arkadaşlara da sesleniyorum. Sizler dahil kendinizi mahkeme kapılarında görmeyin” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi