Görüş Bildir

TZOB'da görev dağılımı yapıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "4,5 milyon üyemizin hak ve menfaatlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz" dedi.

TZOB'da görev dağılımı yapıldı

Bayraktar, yazılı açıklamasında, 26'ncı Genel Kurulunda, yapılan seçimler sonra oluşan Yönetim Kurulunun, görev dağılımını yaptığını bildirdi. Yönetim Kurulu olarak, geçen 4 yıllık faaliyet döneminde, ülke tarımının ve çiftçilerin karşılaştığı sorunların çözümü için her türlü çabayı gösterdiklerini belirten Bayraktar, bu çerçevede teşkilatın da büyük atılımlar gerçekleştirdiğini ifade etti.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Altyapısını tamamlamış bir kurum olarak, proje ve eğitim ağırlıklı çalışacaklarını kaydeden Bayraktar, 4,5 milyon üyenin hak ve menfaatlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar savunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yeni görev dağılımına göre, Şemsi Bayraktar Genel Başkan, Nejat Gamzeli Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Mustafa Hepokur da Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi oldu. Bekir Şinasi Özdemir, Mehmet Latif Maskan, Ahmet Bahadır Sezgin, Hasan Kozoğlu, Mehmet Cevat Delil, Hüseyin Darcan ve Arslan Soydan ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi