Yatırım yapanlar PARA BABASI olacak! Bir anda parası 100’e katlanacak

O araca yatırım yaparsanız paraya para demeyeceksiniz. Peki, nedir bu yatırım aracı?

Yatırım yapanlar PARA BABASI olacak! Bir anda parası 100’e katlanacak

Bildiğiniz gibi ilk yatırım yapan kişiler genelde neye yatırım yapacaklarını araştırmaktadırlar. Konuyla ilgili uzman ekonomist Mert Başaran açıklama yaptı. Yapılan açıklama kapsamında ise dolar, altın, kripto para ve borsaya yatırım yapılabileceğini belirtti. 

İran ile İsrail arasında yaşanan gerilimin tüm ekonomi piyasasını etkilediğine değinen Mert Başaran piyasada yaşanan dalgalanmanın sonunun yükseliş olacağına değindi. Mesela bu savaştan sonra borsa tarafında ciddi bir artış yaşanarak bu seviyenin 9693 TL’ye gerilediği. Doların ise 32.5 seviyesinde kalacağı, ons altının 2391 dolara kadar geldiği. Bitcoinin de 63 bin 843 dolar seviyesine kadar indiği belirtilirken bu yatırım araçlarının geleceği merak edildi. Başaran tarafından; 

Ana hedefinizin genç yaşlarda parayı hızlı artırma yoluna yönelmek olmalı. Parayı hızla artırmak için ise hisse senedi, kripto para, arazi yatırımı gibi yatırımlar yapabilirsiniz. Bu yatırımlar sizi daha fazla kazandırdığı gibi daha hızlı şekilde değer kazanacaktır. denildi. 

Yapılacak olan yatırımların tamamen kendi bütçenize göre yapılması önemlidir. Tavsiyeye göre yatırım yaptığınız zaman problem yaşadığınızı göreceksiniz. Döviz yatırımı ya da altın yatırımı yaparken fazla paranız var ise uzun vadeli yatırım yapmalısınız. Kısa vadeli yatırımlar size kazandırmayacağı gibi al satta da kaybedeceksiniz. Yatırım yaparken yatırım yapacağınız aracı iyi tanımalı ve ona göre yatırım yapmalısınız. Bilmediğiniz ve araştırma yapmadığınız bir yatırım aracına yatırım yapmamalısınız. 

Kaynak: Diyarbakır Söz