4 aylık bebek fenomen oldu

Samsun'da 4 aylık Elif Ravza Himmetoğlu, öğretmen annesi Sevgi Himmetoğlu'nun yaptığı yaratıcı kompozisyonla internetin yeni fenomeni oldu. Darbe girişiminin püskürtülmesini yansıtan kompozisyon internette paylaşım rekoru kırdı.

4 aylık bebek fenomen oldu
Samsun'un İkadım İlçesi'nde oturan ve Asarcık İlçesi'ndeki İmam Hatip Lisesi'nde öğretmen olan Sevgi Himmetoğlu, 15 Temmuz darbe girişimine milletin karşı koymasından etkilenerek, ilginç bir kompozisyon yaptı. 4 aylık Elif Ravza bebeğin giysi, oyuncak, biberon ve emziğinden tank, uçak ve bomba dizayn eden, bu kompozisyonun içinde Ravza bebeği de koyup bir eline oklava, diğer eline Türk Bayrağı vererek, darbenin millet tarafından püskürtülmesini yansıtan öğretmen Sevgi Himmetoğlu, daha sonra bu şekilde çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.


İnternette bir anda fenomen olan Elif Ravza bebeğin fotoğraf paylaşım rekoru kırdı. Fotoğraftan etkilenenler ise yüzlerce yorum yaparak, Himmetoğlu çiftini yaratıcılıklarından ve duyarlılıklarından dolayı kutladı.


Sevgi Himmetoğlu, "Darbe girişimi sonrasında eşim milli iradeye sahip çıkmak için meydanlardaki demokrasi nöbetine katıldı. Ben ise bebeğim küçük olduğu için gidemedim. Bu yüzden eşimle birlikte 'demokrasi nöbetine nasıl destekte bulunabiliriz' diye düşündük. Sonra aklımıza böyle bir fikir geldi. Kompozisyonu yapıp sosyal medyada, paylaşınca inanılmaz geri dönüşümler aldık. Çok da mutlu olduk" dedi.

Kaynak: DHA