Görüş Bildir

Diyarbakır'da 4 kardeş yardım kuruluşu tarafından iftar çadırı kuruldu

Diyarbakır'da Umut Kervanı, IHO-EBRAR, Yetimler Vakfı ve Avrupa Yetim Eli tarafından depremzedelere ve mağdurlara Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek.

Diyarbakır'da 4 kardeş yardım kuruluşu tarafından iftar çadırı kuruldu

Umut Kervanı Diyarbakır başta olmak üzere 4 kardeş yardım kuruluşu tarafından; depremzedelere, yetim ve mağdurlara yönelik iftar çadırı kuruldu.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde bulunan 15 Temmuz Parkı'nda kurulan iftar çadırına gelenlere 3 çeşit sıcak yemek ikramında bulunuldu.

Yaptıkları faaliyetle ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, açtıkları iftar çadırında Ramazan boyunca günlük bin kişiye yemek vereceklerini söyledi.

Karadeniz, "Bizleri Ramazan ayına ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Ramazan ayı bütün Müslümanlara mübarek ve hayırlı olsun inşallah. 45 gün önce 11 ilimizde büyük bir deprem yaşandı. Bu depremde 4 kardeş yardım kuruluşlarımız depremzede kardeşlerimizin yanında bulunduk. Bu Ramazan ayında Diyarbakır'da Umut Kervanı, IHO-EBRAR, Yetimler Vakfı ve Avrupa Yetim Eli olarak yetimlere, mağdurlara ve depremzedelere iftar yemeğini sunacağız. Bu konuda hayırseverlerin desteklerini ve yardımlarını bekliyoruz. Sahur 25 TL iftar yemeği ise 50 TL'dir. Bu Ramazan ayı boyunca devam edecektir. Hedefimiz günlük bin kişiye yemek dağıtmaktır. Kadın ve erkek çadır bölümümüz var, mağdur, yetim ve depremzedeler ailece gelebilirler. Onlara hizmet edeceğiz inşallah. Bu konuda yapacakları hayırlarından dolayı hayırseverlere de teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi