Görüş Bildir

Ev hediye etti

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven depremzedeye ev hediye etti

Ev hediye etti

Kahramanmaraş depreminde enkaz altında hayatını kaybeden kızı Irmak Leyla’nın elini tutarak yürekleri yakan ve büyük felaketin simgesi olan Mesut Hançer’in yardımına ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven koşmuştu. Gülseven çifti, aileye söz verdikleri daireyi kısa sürede dayayıp döşetip teslim etti.

 DEPREMZEDEYE EV HEDİYE ETTİ

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar ve eşi iş adamı Necat Gülseven, Hançer ailesinin yardımına koştu. Gülseven çifti, acılı baba ile görüştü, ev sözü verdi, iş teklifinde bulundu. Hançer ve ailesi Ankara’ya götürüldü, önce bir otele yerleştirildi. Gülseven çifti daha sonra ise kısa sürede sözlerini tutarak aileye dayalı döşeli bir ev verdi. Hançer ailesi yeni evlerine yerleşti.

Ankara’daki evi İhlas Haber Ajansı görüntüledi. Evin oturma odasına asılan ve bir ressamın hediye ettiği tablo yürekleri dağladı. Tabloda kızı Irmak babasıyla birlikte resmedildi.

Depremzede Mesut Hançer, zor da olsa yeni bir hayata başlayamaya çalıştıklarını söyledi. Hançer, “Depremden sonra bizi Ankara’ya getirdiler. Bir otele yerleştirdiler. Sonra iş insanı Necat Bey sağ olsun evimizi aldı, eşyalarımızı aldı. Allah kısmet ederse işe başlayacağız, yeni bir düzen kurmaya çalışacağız” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi