Görüş Bildir

Manisa Salihli'de kar maskeli gaspa 4 tutuklama!

Manisa Salihli ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun marketinden, pompalı tüfek ve bıçak zoruyla 15 bin lira para ve bir miktar sigarayı gasp ettikleri ileri sürülen 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 1'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Manisa Salihli'de kar maskeli gaspa 4 tutuklama!

Zafer Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna 8 Aralık'ta, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında bir otomobille gelen 5 şüpheliden kar maskeli olan 2'si, pompalı tüfek ve bıçak zoruyla marketteki görevliyi etkisiz hale getirip, 15 bin lira para ve raftaki bir miktar sigarayı aldı. Tekrar otomobile binen maskeli 2 kişi, kendilerini bekleyen arkadaşlarıyla birlikte kaçtı. Gaspçıların, ayrılmasının ardından akaryakıt istasyonu görevlileri polisi arayıp durumu bildirdi.

GÜVENLİK VE MOBESE KAMERALARI SAYESİNDE

Akaryakıt istasyonuna gelen polis, güvenlik kamerası kayıtlarından otomobilin plakasını tespit etti. Mobese kameralarından, otomobilin Manisa yönüne gittiği belirlendi. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün de desteğiyle çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Olaydan 12 saat sonra evlerine eş zamanlı operasyon düzenlenen şüphelilerden 3'ü Salihli, 2'si Manisa'da, gasp ettikleri para, sigara ve olayda kullandıkları pompalı tüfek ve bıçakla yakalanıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin olay günü giydikleri kıyafetleri de boş bir arazide yaktıkları belirlendi. Polisteki işlemlerinin ardından Salihli Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden T.T., B.Ç., S.S. ve İ.K. tutuklandı, E.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi