Yaşlı çiftin nikahı evlerinde kıyıldı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 64 yaşındaki Vediha Yemez çiftinin nikahını kıydı

Yaşlı çiftin nikahı evlerinde kıyıldı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 81 yaşındaki Mehmet Kaplan ile 64 yaşındaki Vediha Yemez çiftinin nikahını kıydı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 14 yıl önce eşini kaybeden Kaplan ile 27 yıl önce eşi vefat eden Yemez, evlenmek için Haliliye Belediyesi'ne müracaat etti.

Çiftin evinde yapılan nikah töreni öncesi Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı evde bakım ekibi,  evin genel temizliği ile yaşlı çiftin kişisel bakımlarını yaptı.

Çiftin evlerinde düzenlenen nikahı Haliliye Belediye Başkanı Demirkol kıydı, nikah şahitliklerini ise Belediye Meclis Üyesi Ali Doğan ile Kaplan’ın torunları Aziz Pakır ve Mahmut Pakır yaptı.

DEMİRKOL'DAN YAŞLI ÇİFTE BALAYI SÖZÜ

Evlilik cüzdanını Vediha kaplan'a teslim eden Demirkol, mutluluklar dilediği çifte, Karaali Kaplıcaları’nda balayı sözü verdi.

Çifte çeşitli hediyeler de veren Demirkol, evde bakım hizmeti ekiplerinin çiftin evini periyodik olarak ziyaret edeceğini ve temizlik işlemlerini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz