“Kafa kesme” provokasyonu

Batman’daki sokak röportajında kendini Hizbullahçı diye lanse eden kişinin “kafalarını keseriz” yönündeki ifadelerin provokasyon amaçlı olduğunu açıklayan HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, “partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır” dedi.

“Kafa kesme” provokasyonu

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, sosyal medyada paylaşılan ve kamuoyunda yankı uyandıran sokak röportajında kendisini Hizbullahçı ve Hüda Par üyesi olarak lanse eden kişiye tepki gösterirken, olayı "açık bir provokasyon" olarak nitelendirdi.

“KAFALARINI KESERİZ” SÖZLERİ

Batman'da yapılan sokak röportajında İsmail Cevher Kasımoğlu adlı kişinin sosyal medyaya yansıyan, “Ekonominin neresi kötü? Herkesin cebinde iPhone var. Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere oy vermem. Biz devletçiyiz. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir” sözleri gündem oldu.

 HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Emiroğlu, “Sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden Partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır. Bu olay, açık bir provokasyondur. İçişleri Bakanlığı ve ilgili kurumlar derhal bu şahısla ilgili gerekeni yapmalıdır. Bu olay açığa çıkarılmalıdır” dedi.

'ŞAHSIN PARTİMİZLE ALAKASI YOK'

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin ise, “Söz konusu şahsın partimizle hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır. Buna rağmen videodaki şahsı ve konuşmalarını, partimizle ilişkilendirmeye çalışan kişi ve kesimlerin hangi oyun / provakasyonların peşinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Yasal süreç başlatılmıştır. Bilginize…” ifadelerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

KILIÇDAROĞLU’NUN AVUKATI ÇELİK

Öte yandan,  Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik ise, sokak röportajını etiketleyerek, “Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız” sözleriyle paylaşım yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler