1 milyonluk soruyu seyircilere sordu, onlar bilemeyince kendi bildi

ATV ekranında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında aylar sonra ilk kez 1 Milyon TL'lik soru açıldı. Yarışmacı önce seyirciye sordu sonra kendi kararını verdi.

1 milyonluk soruyu seyircilere sordu, onlar bilemeyince kendi bildi

Kim Milyoner Olmak İster'in 17 Mart Pazar günü ekrana gelen bölümünde 1 Milyonluk soru heyecanı yaşandı. Seyirci jokerini kullanan yarışmacı 'Miralay İsmet' cevabı aklına yatmayınca doğru şıkkı kendi buldu.  

Art arda soruları doğru yanıtlayan 19 yaşındaki yarışmacı Berk Göktaş, 1 Milyon TL değerindeki soruyu açtırmayı başardı. 1 Milyon TL değerindeki 12. soru TBMM'den geldi.

Yarışmacı, "23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleştirilmiştir?" sorusunda tereddütte kalınca seyirciye danıştı. 

Daha sonra kendi akıl yürütmesine devam eden yarışmacı Berk Göktaş, soruya "Fevzi Paşa, Kozan" yanıtını verdi.

Soruyu doğru cevaplayan yarışmacı, büyük ödül 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandı.

Göktaş, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum. İyi bir sonuç alacağımı bekliyordum ama bu kadarını düşünmedim. Karışık duygular içerisindeyim, anlatılmaz yaşanır!" şeklinde konuştu.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Berk Göktaş, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Fizik ve uzay alanlarına ilgisi olan Berk Göktaş, kazanacağı ödülle yurt dışında yüksek lisans yapmak istiyor.

HABER MERKEZ

Kaynak: Diyarbakır Söz