Görüş Bildir

31 Mayıs korona tablosu! Bugünkü ölü sayısı ve bugünkü vaka sayısı

Mart ayında ülkemize giren koronavirüs hayatımızı felç etmişken, salgına yakalanan vaka sayısı, günlük korona tablosu her akşam merakla aranmakta. 31 Mayıs Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka sayısı konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı mı? İşte tüm detayları ile birlikte 31 Mayıs Korona tablosu.

31 Mayıs korona tablosu! Bugünkü ölü sayısı ve bugünkü vaka sayısı

Mart ayında ülkemize giren koronavirüs hayatımızı felç etmişken, salgına yakalanan vaka sayısı, günlük korona tablosu her akşam merakla aranmakta. 31 Mayıs Korona tablosu da çok merak ediliyor. Bugünkü vaka sayısı konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı mı? İşte tüm detayları ile birlikte 31 Mayıs Korona tablosu.

1 Haziran'dan itibaren seyahat ve sokağa çıkma yasakları iptal edildi. Sadece 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Günlük vaka sayısı ve ölüm oranına göre önlemlerin derecesi de belirlenecek. 

Ülkemizde ilk corona virüs vakasının tespit edildiği 11 Mart'tan bu yana Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; her akşam sosyal medya hesabından corona vaka sayısını açıklıyor. Virüsle mücadelede normalleşme planları da devreye sokuluyor. Bu akşam Fahrettin Koca tarafından yapılacak son dakika açıklamaları oldukça merak ediliyor. 31 Mayıs corona virüs vaka ve ölüm sayısı kaç oldu?

Sağlık Bakanlığı 31 Mayıs 2020 tarihli verileri açıkladı.

Son 24 saatte 989 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 127 bin 973 oldu.

Türkiye'de son 24 saatte 839 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 25 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 163 bin 942, can kaybı 4 bin 540 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından günlük veriler ile ilgili paylaşımı;

Vaka sayısı öngörülen seviyede seyrediyor. Solunum desteğine ihtiyaç duyan hasta sayısı azalmaya devam ediyor. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske ve sosyal mesafe kuralının her ikisine birlikte uymamıza bağlı. DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir