Görüş Bildir

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı normalleşmesi ne zaman? 65 yaş üstü ne zaman çıkacak?

Korona virüsü varlığı ve yayıldığı Mart ayında, Yaşlılarımızı güvene almak gençlerin hastalığı yaymasını önlemek adına 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Öte yandan 20 yaş altı da mazereti olmayanların evde geçirdiği bir süre olmuştu. Korona virüs salgınının seyrinin normale döndüğü şu günlerde 65 yaş üstü sokağa ne zaman çıkacak sorusu çok merak edilir oldu. 65 yaş üstü sokağa ne zaman çıkacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı normalleşmesi ne zaman? 65 yaş üstü ne zaman çıkacak?

Korona virüsü varlığı ve yayıldığı Mart ayında, Yaşlılarımızı güvene almak gençlerin hastalığı yaymasını önlemek adına 65 yaş üstüne  sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Öte yandan 20 yaş altı da mazereti olmayanların evde geçirdiği bir süre olmuştu. Korona virüs salgınının seyrinin normale döndüğü şu günlerde 65 yaş üstü sokağa ne zaman çıkacak sorusu çok merak edilir oldu.  65 yaş üstü sokağa ne zaman çıkacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık. 

BELİRLİ GÜNLER ÇIKILMAYA DEVAM EDİLECEK

Yeni kararlar gereğince, artık 0-14 yaş çocuklar, 15-20 yaş gençler ve 65 yaş üstü yaşlı vatandaşlar, belirli gün ve saat aralığında sokağa çıkabiliyor.
 

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA ZAMANI NE ZAMAN?

65 yaş üstü yaşlı vatandaşlar da 24 Mayıs pazar günü saat 14.00 ile 20.00 saatleri arasında sokağa çıkabildiler. Gençler ve çocuklarda olduğu gibi, yaşlı vatandaşlarımız için de yeni hafta sokağa çıkma izninin ne zaman olacağı henüz belli değil.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir