Görüş Bildir

Ahlat'a şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Tekeli Tabur Komutanlığı'na bağlı üs bölgesine PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan uzman çavuş Mesut Ardıç'ın Biltis'in Ahlat İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehit Ardıç'ın henüz bir aylık evli olduğu belirtildi.

Ahlat'a şehit ateşi düştü

Şehit uzman çavuş Mesut Ardıç'ın Ahlat'ın Kırklar Mahallesi'nde yaşayan ailesine oğullarının şehit olduğu haberi, gece yarısı ulaştı. Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verilen acı haberi alan aile bireyleri gözyaşlarına boğuldu. Henüz bir ay önce evlenen şehit uzman çavuş Mesut Ardıç'ın baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı, ilçedeki birçok ev işyerine bayraklar asıldı. Acı haberi alan şehidin komşuları ve yakınları eve akın etti.
GEÇEN AY DA İLÇEYE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞMÜŞTÜ
Bu arada, Ahlat İlçesi nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Murat Sarıgül de 24 Mayıs tarihinde Van'ın Çaldıran ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçeleri arasındaki Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 5 asker ile birlikte şehit olmuştu 

 DHA

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi