Görüş Bildir

Aileyi korku sardı

Son günlerde Bağlar ilçesinde efsane haline gelen "çocuk kaçırma" iddialarına bir halka daha eklendi. Bilge Onat isimli 8 yaşındaki kız çocuğun kaçırılmak istenildiği iddia edilirken, korku saran Onat ailesi şahsın yakalanmasını istiyor.

Aileyi korku sardı

Merkez Bağlar ilçesinde son haftalarda sıkca gündeme gelen "çocuk kaçırma" iddiaları, ilçede efsane haline gelip korkuya dönüşürken, Kaynartepe Mahallesinde, önceki gün 8 yaşındaki Bilge Onat'ın kaçırılmak istendildiği iddia edildi.

İLKHA'nın haberine göre, Kaynartepe Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Bilge Onat’a (8) para verme bahanesiyle yanına çağıran ve henüz kimliği belirlenmeyen bir şahıs, ailenin fark etmesi üzerine olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Kendisine para verme bahanesiyle kaçırılmak istendiğini ve korku dolu anlar yaşadığını ifade eden Bilge 0nat, annesinin fark etmesi üzerine söz konusu şahsın kaçtığını söyledi.

KIZINI KAÇIRMAK İSTEDİLER

Onat, “Babamın işyerinden eve geliyordum. Birinin beni takip ettiğini fark ettim. Yanıma geldi ve eve varıncaya kadar benimle konuşmaya başladı. Bana  ‘Ben seni teyzenin evine götüreceğim.’ dedi. Bende hızlıca binaya koştum, o da peşimden geldi. Benim elime zorla para tutuşturdu. Israrla kendisiyle birlikte gitmemi istiyordu.  Anne ve babamı çağırmama fırsat bırakmadan eliyle ağzımı kapatarak, ‘Sus anneni ve babanı sakın çağırma, ben gidiyorum.’ dedi. Annem durumu fark edince de hızla sokağa girip kaçtı.” dedi.

O ŞAHSIN YAKALANMASI LAZIM

Kızını kaçırmaya çalışan kişinin bulunmasını isteyen Anne Mürvet Onat ise, “Kızım, babasının yanından eve geliyordu. Kızımın koşarak binaya girdiğini gördüm.  Diğer bir oğlum da binaya kızımla beraber birinin daha girdiğini söyleyince şüphelendim. Adam oğlumu fark ederek hemen binadan çıkıp kaçtı. Kızım ağlayınca hemen adamın peşinden koşmaya başladım. Ama ona yetişmeden kaçıp gitmişti.” ifadelerini kullandı.

Onat, “Bir ailenin çocuğu gittiğinde o aile de ölmüş oluyor ve o aile diri değildir. Bundan dolayı o adamı yakalasınlar, bir daha bırakmasınlar. Biz de şikâyetçi olacağız. Yetkilerden ve özellikle de Emniyet Müdürlüğünden bir an önce o cani ve canavarın bulunmasını rica ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi