AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilden'in konuşmasından kritik notlar

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilden İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında konuştu.

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilden'in konuşmasından kritik notlar

AK Parti Diyarbakır Büyülşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilden'e programda ilgi yoğundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın yanı sıra AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman,  AK Parti Diyarbakır Milletvekili  Mehmet Sait Yaz, MKYK Üyesi Ali Karakaş, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ve bir çok AK Partili temsilcinin katıldı.

Programa kürtçe selamlamayla başlayarak Diyarbakırlılara seslenen Bilden konuşmasına, "31 Mart’a giden önemli bir günü geride bırakıyoruz" cümleleriyle başladı.

BİLDEN'İN KONUŞMASINDAN KRİTİK NOTLAR İSE ŞÖYLE;

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halis Bilde'in konuşmasının satır başları şöyle;

"31 Mart’a giden önemli bir günü geride bırakıyoruz. AK Partiye gönül vermiş birçok kardeşimiz burada hizmet aşkıyla dolu yürekleriyle olduklarına inanıyorum. Hepsinin yönetimde tek yürek ve tek bilek olacağına inanıyorum. Kıymetli devlet büyüğüm Efkan Ala hoş geldi. Efkan Ala bir Diyarbakır sevdalıdır. Diyarbakır bizim kıymetlimiz, göz bebeğimizdir, ne yaparsak yapalım Diyarbakır için azdır. Birlik, beraberlik ve dirlik içerisinde olacağız. 

Verimlilik içerisinde çalışmalarımızı kapı kapı gezerek sürdüreceğiz. Bizim kavga ile, slogan ile taş ve sopa ile işimiz olmaz olamaz gece gündüz Diyarbakır için projeler üretmek ve Diyarbakır’ımız için hükümetimizle beraber parlak bir gelecek inşa edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi bir kez daha saygı ile selamlıyorum" 

Haber: Filiz YAŞA 

Kaynak: Diyarbakır Söz