Ak Partinin kurtuluş yılı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan daima hizmet edeceklerini belirtti.

Ak Partinin kurtuluş yılı

Advan, yaptığı açıklamada, 14 Ağustos'ta AK Parti'nin 11. kuruluş yıl dönümü olduğunu belirterek, AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar demokratikleşmenin ve kalkınmanın öncüsü olduğunu kaydetti.

11’İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Partisinin 3 genel seçim, 2 yerel seçimden başarıyla çıktığını ve bunun yanında 2 referandumda da AK Parti'nin tezlerinin halk tarafından kabul gördüğünü belirten Advan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

DİYARBAKIR TEŞKİLATININ YAPISI

"Bizler Diyarbakır teşkilatını görevini devralarak yukarılara taşıdık. Bunun en güzel örneği üye sayımızın 102 bini geçmesidir. Teşkilat olarak Ramazan ayındaki faaliyetlerimiz de sürdürüyor. Genel merkezden gelen 12 bin ve sayın Bakanımız Mehdi Eker'den gelen on binlerce ramazan paketleri ile fakir fukaranın yanında olmaya gayret ettik. Miryıldız Düğün Salonu'nda bin kişilik iftar çadırı ve bunun yanında evlere bin kişilik iftar servisimizle halkımızın yanında olmaya gayret ettik.

SOSYAL POLİTİKALAR GELİŞMELİ

AK Parti sosyal politikalarıyla da her zaman Diyarbakır halkının yanında olmuştur. Bilindiği gibi hava alanı inşaatımız hızla devam etmektedir ve 1 Eylül'de halkımızın hizmetine girecektir. AK Parti il teşkilatı olarak daima halkımıza hizmet edeceğiz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler