Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik gözaltında!

Yer altı dünyasının tanınan ismi Dündar Kılıç’ın torunu ve Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 5 yıldızlı bir otelde kıskıvrak yakalandı. Etiler’de lüks bir restaurantta 20 gün önce havaya silahla ateş açtığı için aranan Onur Özbizerdik Şişli’deki 5 yıldızlı bir otelde gözaltına alındı.

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik gözaltında!

DHA’dan Ali Aksoyer’in haberine göre; Etiler'de 20 gün önce yaşanan olayda Onur Özbizerdik, kız arkadaşıyla lüks bir restauranta gelmiş, oturacak yer yüzünden bir grupla tartışmaya başlamıştı. Tartışma esnasında silahını çeken Onur Özbizerdik rastgele ateş açarken gece kulübünde de tedirginlik ve panik yaşanmıştı. Kısa süren kargaşanın akabinde Onur Özbizerdik, kız arkadaşı ve şoförü ile birlikte olay yerinden ayrılmıştı.

5 YILDIZLI OTELDE YAKALANDI

Polis tarafından bu olayla ilgili aranan Onur Özbizerdik, Şişli, Bomonti de bulunan 5 yıldızlı bir otelde saat 14.00 sıralarında gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Onur Özbizerdik, sağlık kontrolünün ardından Cinayet Büro Amirliğine getirilerek olayla ilgili sorgulanması bekleniyor.

REZİDANS CİNAYETİNDEN BERAAT ETMİŞTİ

Halk arasında Rezidans cinayeti olarak bilinen iş adamı Fatih Edremit'in öldürülmesiyle alakalı yargılanarak beraat eden Onur Özbizerdik, 2014 Kasım ayında bir barda tartıştığı güvenlik görevlisini de vurmuştu. Bir ay sonra savcılığa teslim olan Özbizerdik, serbest kalmıştı. Sonrasında ise bu kez Tarabya'da ortaya çıkan Onur Özbizerdik, kendisine bakarak tespih salladığını iddia ettiği 17 yaşındaki A.Ö.'yü tabancayla vurarak da yaralamıştı. Bir süre sonra yine savcılığa giden Onur Özbizerdik ifadesi alındıktan sonra yine serbest kalmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz