Görüş Bildir

Alacak-verecek kavgası mı? 2 polis yaralı!

Edirne Londra Asfaltı Caddesinde silahlı kavga meydana geldi. İki grup birbiriyle silah sıkmak suretiyle kavga etti. 5 kişi gözaltına alındı, 2 polis yaralandı. Görgü tanıklarına göre ise olay alacak-verecek davası yüzünden meydana gelmiş. İşte ayrıntılar.

Alacak-verecek kavgası mı? 2 polis yaralı!

Edirne’de, söylenenlere göre “alacak-verecek” davası yüzünden iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Silahlı kavgada, 2 polis hafif yaralandı, 5 kişi ise gözaltına alındı.

İHA’nın haberine göre; Olay, saat 14.30 sıralarında Edirne Londra Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı silahlı kavga çıktı. İki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma büyüyerek, silahla karşılıklı olarak ateş açıldı. Bir araç kiralama ofisinde meydana gelen olayda, taraflardan birisine ait olduğu öğrenilen Bulgar plakalı bir otomobilde ve kiralama ofisinde maddi hasar oluştu.

Yaşanan silahlı kavga sonrası olay yerine gelen polis ekipleriyle taraflar arasında arbede yaşandı. 2 polisin hafif şekilde yaralandığı kavga sonrası olaya karışan 5 kişinin gözaltına alındığı, 1 kişi için de yakalama çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi.

ALACAK VERECEK KAVGASI

Silahlı kavganın gerçekleştiği araç kiralama ofisinin yan tarafında esnaflık yapan Aydemir Çekiç ise yaşanan olayın alacak-verecek meselesinden olabileceğini ifade ederek, "İki grup arasında bir kavga çıktı. Bir arkadaş silah atmış, kim olduğunu bilmiyoruz. Silah atınca da öbür araba gitti. Alacak-verecek galiba olaylar, başka bir şey tahmin etmiyorum. Daha sonra polis geldi. Polis arkadaşlarla, öbür arkadaşlar tartıştılar" ifadelerini kullandı.

EMNİYET MÜDÜRÜ KONUŞTU

Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, yaşanan silahlı kavganın ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İki grup arasında nedenini bilmiyoruz, kavga çıkıyor. Kavgada silah da kullanılmış. Konuyla ilgili 5 kişinin yakalaması yapıldı, 1 kişiyi de aramaya devam ediyoruz. Çalışmalara devam ediyoruz. Silahlı yaralanan yok ancak arbede de yaralananlar olmuş tabi ki. Bizim 2 arkadaşımıza mukavemette bulunuyorlar. Her iki arkadaşımız da hafif şekilde yaralandı. Bildiğimiz kadarıyla olaya karışan yabancı uyruklu kişi yok. Araçla ilgili de tahkikatımız sürüyor. Olayın detaylarını daha sonra aktaracağız."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi