Ankara'da tüyler ürperten kaza: 3 ölü!

Ankara'da tüyler ürperten kaza. Kazan ilçesinde iki araba çarpıştı. Bir akrabalarının cenazesine gittikleri öğrenilen 3 kişi yaşamını yitirirken 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Ankara'da tüyler ürperten kaza: 3 ölü!

Ankara'nın Kazan ilçesinde iki arabanın çarpıştığı kazada, yakınlarının cenazesine giden 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Kazan ilçesinden, Kızılcahamam'ın İğdir Mahallesi'ndeki bir akrabalarının cenazesine katılmak için yola çıkan ailenin bulunduğu Satılmış Köksal yönetimindeki 06 BM 808 plakalı araba, Ankara-İstanbul yolunun 52. kilometresinde, karşı yönden gelen Adem Koyuncu idaresindeki 31 AT 212 plakalı araba ile çarpıştı.

Otomobiller, çarpışmanın etkisiyle yolun kenarına savruldu. Kazada, otomobilin sürücüsü Satılmış Köksal ile eşi Ayşe Köksal olay yerinde, 8 aylık hamile kızları Neslihan Biçer kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hamile olduğu öğrenilen Neslihan Biçer'in karnındaki bebek de kurtarılamadı.

Hasan Efe Köksal, Busenur ve Muhammet Hasan Biçer ile diğer otomobilin sürücüsü Adem Koyuncu ve kardeşi Yalçın Koyuncu yaralandı. Yaralıların bir kısmı 112 ambulansları ile bir kısmı da kaza yerine gelen ve yola iniş yapan 2 hava ambulansı ile Ankara'daki hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz