Arkadaşını hunharca öldüren zanlıya linç girişimi!

Ülkemizde gün geçtikçe ilginç cinayet haberleri almaya devam ediyoruz. Adana’da 25 kuruşluk bir kola şişesini kırdı diye küfür yediği için 27 yaşındaki arkadaşı Soner Çığıraçan’ı boğarak öldürüp daha sonra da hırsını alamadığı için benzin döküp yakan Birkan B. Gözaltına alındı. Bu esnada cani katil zanlısına linç girişiminde bulunuldu.

Arkadaşını hunharca öldüren zanlıya linç girişimi!

Adana'da kola şişesini kırdığı için kendisine küfreden arkadaşını boğarak öldürdükten sonra cesedini yakan katil zanlısı adliyeye getirildiği sırada bir grup tarafından linç edilmek istendi.

DHA'nın haberine göre; Bir kola fabrikasında çalıştığı arkadaşı 27 yaşındaki Soner Çığıraçan'ı tanesi sadece 25 kuruş olan kola şişesinin kırılmasına sebebiyet verdiği için kendisine küfretmesi nedeniyle boğarak öldürdükten 3 gün sonra da benzin döküp yakan cani katil zanlısı 33 yaşındaki Birkan B. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamasının sonrasında adli tıp birimine getirilen zanlı zırhlı araç ile adliyeye götürüldü.

Bu esnada Soner Çığıraçan'ın yakınları adliyeye getirilen katil zanlısına linç girişiminde bulundu. Polislerin engellemeye çalıştığı saldırganlar zırhlı aracın camlarını da kırdı. Polis linç girişiminde bulunanlara biber gazı sıkarak müdahale etmek zorunda kaldı. Linç edilmekten güç bela kurtarılan katil zanlısı adliye binasına alındı. Öfkeli grup adliye binasının arkasında katil zanlısına yönelik tepkilerini sürdürüyor halen.

Kaynak: Diyarbakır Söz