AYD: Soykırımcı İsrail'in hedef aldığı Fahrettin Altun'un yanındayız

İsrail Medyası algı ve manipülasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef alarak, düşmanca ve hadsiz bir yaklaşım sergilemiştir. 

AYD: Soykırımcı İsrail'in hedef aldığı Fahrettin Altun'un yanındayız

Dünyanın gözleri önünde Gazze’de katliam ve soykırım gerçekleştiren İsrail, bu seferde dezenformasyon ve yalan haberleri çürüten, sosyal medya yalanlarını ortaya çıkaran Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yüklenmektedir. 
Fahrettin Altun için, "Erdoğan'ın gölgesi" diyerek skandal bir tanımlamada bulunmuştur. 
Yapılan haberde "Erdoğan'ı devirmek imkansız ama Fahrettin Altun ve ekibi durdurulmalı. Hem de derhal diyerek hadsiz ve düşmanca bir yaklaşım sergilenmektedir.  
Bizler Anadolu Yayıncılar Derneği olarak bu hadsiz yaklaşımı ve çirkin benzetmeleri yapanları şiddetle kınıyoruz. Şu bilinmelidir ki, sosyal medyada yapılan Dezenformasyon ve yalan yanlış haberlerin ortaya çıkarılmasında büyük bir mücadele veren İletişim Başkanı Fahrettin Altun yalnız değildir.  Anadolu medyası olarak Sayın Altun’un yanındayız. İsrail önce Filistinlilere uyguladığı zulümden vazgeçmeli,  işlediği İnsanlık suçunun ve Savaş suçunun hesabını vermelidir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler