Aydoğan: HDP, halklar için umut ışığı olmuştur

HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, partisinin kamuoyu araştırmalarında oy oranlarının sürekli yükseliş göstermesine karşılık her geçen gün kendilerine yönelik kirli politikalarını arttırıldığını söyledi. Aydoğan, "HDP artık Türkiye halkları için bir umut ışığı olmuştur"dedi.

Aydoğan: HDP, halklar için umut ışığı olmuştur

Seçim çalışmaları kapsamında merkez Yenişehir İlçesi'ne bağlı mahallerde seçim çalışmasına katılan HDP Diyarbakır Millektvekili Nursel Aydoğan'a partililer de eşlik etti.

Halklar için umut ışığı olmuştur

Aydoğan yaptığı konuşmada, AK Partinin, HDP'nin kamuoyu araştırmalarında oy oranlarının sürekli yükseliş göstermesine karşılık her geçen gün kirli politikalarını arttırdığını öne sürerek, şöyle dedi:

"Recep Tayyip Erdoğan, Kürt halkının dini hassasiyetleri üzerinden çeşitli provokasyonlarla bize saldırıp, şiddet olgusuyla bizi yan yana koyarak ,Türkiye'nin batısından  gelecek oy oranını düşürme çabası içerisindedir. Ama, HDP artık Türkiye halkları için bir umut ışığı olmuştur. Bu tür provokasyonlara gelmeyeceğini 7 Haziran seçimlerinde sandıklarda  kullanacağı oylarla AKP'ye cevabını verecektir."

Kaynak: Diyarbakır Söz