Görüş Bildir

Babacan: Siyasette yepyeni bir yol açtık, partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun

DEVA Partisi'nin üçüncü kuruluş yıldönümünü kutlayan Genel Başkan Ali Babacan, "Siyasette yepyeni bir yol açtık, partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun" dedi.

Babacan: Siyasette yepyeni bir yol açtık, partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 9 Mart 2020'de kurulan partisinin üçüncü yaşı için sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

"Bugün, cesur yol arkadaşlarımla beraber özgür ve zengin Türkiye hayaliyle yola çıkalı tam üç sene oldu" diyen Babacan'ın paylaşımları şöyle:

ÜÇ YILLIK SÜREÇ

"Bu üç senenin her gününü ilmek ilmek çalışarak beraberce ördük. Şehir şehir büyüdük.

İşlerinde uzman, çalışkan, umut dolu çok güzel arkadaşlar tanıdım. Kadromuz sürekli büyüdü. Sevincimizde de, üzüntümüzde de beraberdik. Koskoca bir aile olduk. Çok güzel işlere imza attık.

Siyasette yepyeni bir yol açtık. Ülkemizde daha önce görülmemiş kapsamlı çalışmaları, eylem planlarını hazırladık. Masa başında durmadık, köşe bucak ülkemizin her yerine gidip derdi asıl sahibinden dinledik.

Kendi kendimize çalışmadık, alanında uzman herkesin kapısını çaldık, fikrini aldık. İlk günkü gücümüzü ve umudumuzu daha da artırdık. Şimdi, başladığımız yolculuğun en önemli duraklarından birine ulaşmak üzereyiz.

Eşit vatandaşlık ilkemizden asla vazgeçmeden, demokratik değerleri ihya edeceğimiz, adaleti sağlayacağımız; özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı. Üç sene az değil ama daha önümüzde çok uzun yıllar, çok uzun yollar var.

Sevgili çalışma arkadaşlarım, DEVA Partisi’ne gönül vermiş kıymetli üyelerimiz; Bu yolda sizlerle beraber olduğum için onur duyuyorum. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Birlikte nice büyük başarılara imza atacağız. Partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi