Bağlar Belediyesi ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı

Bağlar Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri artan şikâyetler üzerine ilçe genelinde yeni bir temizlik seferberliği başlattı.

Bağlar Belediyesi ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı

İlçenin bir çok bölgesine yayılan ekipler son model araçlar eşliğinde çalışma yaptı, cadde ve sokakların hijyen tutulması için vatandaşları uyardı.

Bağlar Belediyesi, çevre ve insan sağlığına korumak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla ilçede geniş kapsamlı temizlik çalışması başlattı.

Gruplar halinde ilçe geneline dağılan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri önce çöp ve atıkları topladı, ardında temizlik araçlarıyla cadde ve sokakları temizledi.

Boş arazilere bırakılan ve hem kötü kokular yayıp hem görüntü kirliliği oluşturan atıkları da ortadan kaldıran ekipler, çevre ve insan sağlığınızın korunması için vatandaşları uyardı.

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA DUYARLILIK ÇAĞRISI

Belediyenin bilgilendirme açıklamasında, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyen koşullarda yaşaması için temizlik çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek ilçemiz genelinde  "Bir gün değil her gün temizlik "  şiarıyla çalışma yürütmekteyiz. Bağlar bizim evimiz, korumak ve temiz tutmak da hepimizin görevidir. En İyi koşullarda yaşamayı hak eden halkımızı çevre sağlığı ve temizlik konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz. Huzur dolu hijyenik bir çevre için duyarlı olalım " ifadeleri kullanıldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz