Bakan Kılıç: Bugün söz milletimizde

Samsun'da oyunu kullanan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugün söz milletimizde. Rabbim inşallah milletimiz için, vatanımız için hayırlara vesile etsin" dedi.

Bakan Kılıç: Bugün söz milletimizde

Bakan Akif Çağatay Kılıç, genel seçimler için eşi Eda Kılıç ile birlikte Samsun Atatürk Anadolu Lisesi'ne gelerek oyunu kullandı. 2204 numaralı sandıkta oyunu kullanan Bakan Kılıç, diğer sandıklarda görevli olan ve oy kullanmak için okula gelenlerle sohbet etti. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Bakan Akif Çağatay Kılıç, şunları söyledi:
"Oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar bizler seçim çalışmalarımız çerçevesinde konuşmalarımızı yaptık, vatandaşımızla hasbihal ettik. Bugün söz milletimizde. Rabbim inşallah milletimiz için, vatanımız için hayırlara vesile etsin. Bundan sonraki 4 yıl için Türkiyemizi yönetecek kadroların seçiminin yapılacağı gün. Hem tüm dünyaya, hem ülkemize, hem bölgemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim huzur içerisinde, sağlıklı bir şekilde seçimimizi yapmayı nasip etsin. Akşam da inşallah sonuçları beraberce göreceğiz, izleyeceğiz. Samsun'da görev yapan vatandaşlarımıza, emniyet güçlerimize de başarılar diliyorum."

Kaynak: DHA