Barış Bloku’ndan Anlı’ya ziyaret

Suriçi’nde katledilen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin ailesine taziyede bulunmak ve bölgede yaşananlar hakkında bilgi almak üzere Diyarbakır’a gelen Barış Bloku üyeleri, Eş Başkanımız Fırat Anlı’yı ziyaret etti.

Barış Bloku’ndan Anlı’ya ziyaret

Ramazan GÜNOĞLU

DİYARBAKIR-Barış Bloku Eş Sözcüsü Gencay Gürsoy ve Gazeteci Nuray Mert’in de aralarında bulunduğu heyet, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı’yı makamında ziyaretti.

ANLI'YA ZİYARET

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin katledilmesi nedeniyle Diyarbakır halkına ve belediyesine başsağlığı dileyen Gürsoy, cinayetle ilgili başlatılan soruşturmaya ilişkin Eş Başkan Anlı’dan bilgi aldı. Elçi’nin katledilmesinin ardından yaşananlar hakkında bilgi veren Anlı, Elçi’nin bir hafta önce vurulduğu yerde bugün yapılmak istenen anmanın, sokağa çıkma yasağı nedeniyle mezarı başında yapıldığını ifade etti. Olayın üstünün örtülmeye çalışıldığını; ancak her şeyin ortada olduğunu vurgulayan Anlı,  cinayetin bağımsız bir heyet tarafından incelenip bir an önce açığa kavuşturulması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz