Bayram öncesi başvurana 800 TL iade! 3 günlük süre verildi

ING Bank, Ramazan ayına özel müşterilerine özel yeni kampanya başlattığını açıkaldı. Bu dönemde banka, müşteri alışverişlerine bonus vereceğini duyurdu. Resmi açıklamaya göre katılımcıların hesaplarına 800 TL aktarılacak.

Bayram öncesi başvurana 800 TL iade! 3 günlük süre verildi

Ramazan ayı boyunca market harcamalarınızı ING Bank’ta yaptığınızda 800 TL’ye varan ikramiye kazanma fırsatına sahip oluyorsunuz. ING Bank’ın sunduğu bu özel promosyon kapsamında 14 Nisan’a kadar seçili bonus sözleşmeli marketlerde başka bir günde gerçekleştireceğiniz her 750 TL ve üzerindeki alışverişinizde 100 TL bonus kazanabilirsiniz. Toplam 800 TL tutarındaki bonustan yararlanmak için alışveriş öncesi 2205’e “Katıl” mesajını SM şeklinde göndermeniz yeterli.

ING Bank kampanya detayları


Bu kampanya 8 Mart – 14 Nisan 2024 tarihleri ??arasında geçerli olup, bonus sözleşmeli marketlerde her biri 750 TL ve üzeri ayrı bir tarihte ikinci alışverişte geçerlidir. Kampanyadan faydalanabilmek için her alışverişin ayrı bir günde yapılması gerekmektedir. Aynı gün içinde birden fazla alışveriş yapmanız durumunda yalnızca bir tanesi kampanyadan yararlanabilecektir.

Bu kampanyaya ING Pegasus Bol Bol kart serisi ve ING Bonus Card dahildir, ancak ING Lite Card ve ING Bonus Business Card kampanyaya dahil değildir.

Kazandığınız bonuslar 18 Nisan 2024’e kadar kartınıza aktarılacaktır. Bu özel promosyon ile tüm müşterilerimiz 800 TL’ye varan bonus kazanabilmektedir.

Bu promosyon yurt içi nakit veya kiralık satın alımlarla sınırlıdır ve ayrıca çevrimiçi satın alımları, MoTo işlemlerini ve temassız ödemeleri de içerir. Ancak online mağazalardan farklı ürün kategorilerindeki alışverişler ve gıda kategorisindeki gıda dışı harcamalar kampanya kapsamına girmemektedir.

Kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA POS cihazı üzerinden işlem yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin satın almadan önce cep telefonlarından 2205’e “Katıl” yazması gerekmektedir.

Bu SMS’in kartınızın kayıtlı olduğu ING sistemi telefon numarasından gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her SMS için operatörünüzün tarife planına göre SMS ücreti tahsil edilecektir.

Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödeme, bonus kullanımı, fatura ve vergi ödeme miktarları kampanya kapsamında değildir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler