Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü'ne 2 ses bombası: 1 çocuk yaralı!

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne bırakılan bir paket saat 23.00 sularında büyük bir gürültü ile patladı. Patlama çevrede büyük paniğe neden olurken, Patlama yüzünden 12 yaşlarında bir çocuğun bacağından hafif bir şekilde yaralandığı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü'ne 2 ses bombası: 1 çocuk yaralı!

                 

İlk patlamada 12 yaşlarında Suriyeli bir çocuk bacağından hafif şekilde yaralandı. Yaralı çocuk Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

MAHALLELİ PANİKLEDİ!

Bu arada patlama nedeniyle mahalleli büyük panikledi. Bölgeye çok sayıda Polis ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen Polis ekipleri vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

EMNİYETE ÇIKAN YOLLAR KAPATILDI

Emniyete çıkan yollar kapatıldı. Bomba İmha Uzmanı polisler ile Olay Yeri İnceleme ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bölgede uzun süre inceleme yaptı.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

İncelemelerin ardından da kapatılan yollar yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2 patlamanın da paket içerisine konulan ses bombasından kaynaklandığı, ses bombalarından birinin de zaman ayarlı olduğu öğrenildi. Bombalardan arta kalan parçalar incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz