Görüş Bildir

Beklenen Görüşme

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüştü.

Beklenen Görüşme

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dün saat 18.30'da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüştü.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yaklaşık bir saat süren görüşmede 24 Haziran 2018'de yapılacak seçim, seçim ittifakları gibi konular ele alındı.

BİR SAAT GÖRÜŞTÜLER

26 Nisan Perşembe günü seçime girme yeterliliği elde eden partilerin genel merkezlerine iletilen görüşme talepleri kapsamında HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz başkanlığındaki bir heyet ise, Vatan Partisi Genel Merkezini ziyaret etti.

Gün içerisinde yapılan ziyaretler kapsamında HÜDA PAR Genel Sekreteri Şahzade Demir başkanlığındaki heyet ise, İyi Parti Genel Merkezini ziyaret etti.

Partiler arasında görüşmelerin sürdürüleceğini söyleyen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, bu kapsamda bugün CHP, HDP, DP ve diğer partilerle görüşeceklerini ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi