Biten; birlikte başaracağız!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Dr. Aziz Alper Biten, seçim sürecine ilişkin “Herkes Kendine Yakışanı Yapar” düsturuyla çalıştığını ifade ederken ikinci tur için de “Birlikte başaracağız. Biz birlikte güçlüyüz” mesajını verdi.

Biten; birlikte başaracağız!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Dr. Aziz Alper Biten, seçim süreciyle ilgili yazılı açıklamada bulundu. Biten açıklamasında “28. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili adaylık görevimi tamamladım” ifadesine yer verirken, şöyle dedi; “Bu süreçte Diyarbakır halkına yakışır bir çizgiyle, “Herkes Kendine Yakışanı Yapar” düsturuyla var gücümle halkımızın onuruna yakışır bir mücadele vermeye çalıştım.

DİYARBAKIR HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu zaman zarfında beni yalnız bırakmayan başta yakın çalışma ekibime, bizlere destekleri ve güler yüzleriyle güç veren, ihtiyaç duyduğumuzda her an yanımızda olan dostlarıma, Diyarbakır merkezde, gittiğimiz her ilçede, köyde/mahallede, caddelerde, sokaklarda bizleri sıcak karşılayan, teveccühleriyle motivasyonumuzu arttıran tüm Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum.

BİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Ancak tempomuz yavaşlamadı, mücadelemiz bitmedi. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıklara giderek huzurumuza ve gençlerimizin geleceğine sahip çıkacağız. Birlikte başaracağız. Biz birlikte güçlüyüz.

Kaynak: Diyarbakır Söz