Bombalı saldırı kurbanı Elif, duvağıyla uğurlandı

İSTANBUL'da dünkü bombalı saldırıda yaşamını yitiren bir yıllık evli bankacı 21 yaşındaki Elif Tutuş İnce, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bombalı saldırı kurbanı Elif, duvağıyla uğurlandı
İstanbul Veznecilerde teröristlerin dün Çevik Kuvvet ekibine bombalı araçla yaptığı saldırıda 6 polis şehit olurken, 5 vatandaş hayatını kaybetti. Patlamada hayatını kaybedenden Malatyalı Elif Tutuş İnce'nin cenazesi İstanbul’dan Malatya’ya getirildi. Malatya'nın Battalgazi İlçesi Kadıçayırı Mahallesi'ndeki baba ocağına götürülen İnce'nin cenazesi ağıtlarla karşılandı.
Yüzünü görmek isteyen yakınları fenalık geçirirken, uzun süre gözyaşı döktü. Elif Tutuş İnce’nin tabutuna, bir yıl önce düğününde duvak olarak kullandığı desenli başörtüsü  konuldu.
Baba ocağında helallik alındıktan sonra Battalgazi İlçesi Alibaba Mezarlığı'na getirilen Elif Tutuş İnce'nin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Terör kurbanı İnce'nin cenazesine yakınlarının yanı sıra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan eşi Engin İnce de katıldı.
Çiftçi Osman ve Fatma Tutuş çiftinin 6 çocuğundan biri olan Elif Tutuş İnce'nin 1 yıl önce evlendiği Engin İnce, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.DHA

Kaynak: DHA