Görüş Bildir

Bu toprakların kadınıyım!

AK Parti Diyarbakır 3. Sırada Milletvekili adayı Suna Kepolu Ataman, kırsal mahallelerde yoğun bir tempoyla çalışmalarını yürütüyor. Kepolu Ataman, “Ben bu toprakların kadınım” diyerek, temel hedefinin kadim kentin sorunları ve kadınların taleplerine karşılık vermek olduğunu söyledi.

Bu toprakların kadınıyım!

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinde AK Parti’den 3. Sıra Milletvekili adayı olan Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır merkez ve ilçelerinin yansıra, kırsal mahalleleri de ziyaret ederek, seçmenle sıcak temas kuruyor. Kepolu Ataman gittiği her yerde, AK Parti hükümetinin Diyarbakır’da yaptığı çalışmalara dikkat çekerek, “Ben bu toprakların kadınıyım” diyerek oy istiyor.

Gün içerisinde mahalle ziyaretleri gerçekleştiren akşam saatlerinden itibaren de seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışan Kepolu Ataman, hedeflerinin 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda en yüksek oy ile seçilmesini sağlamak olduğunu belirtti. “Ben bu bölgenin kadınıyım. Ben her evin evladıyım” sloganıyla seçim kampanyasını sürdüren Ataman şöyle dedi; “Vatandaşlarımız ile iç içe oldukça görüyoruz ki vatandaşlarımız, kimin kimle yürüdüğünü ve kimin kiminle iş birliği içerisinde olduğunu çok iyi biliyor. Bizler bunu görünce gururlanıyoruz. Kadim şehire yapılan yatırımlar ve hizmetler Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılabilmiş değil. Yepyeni bir diyarbakır var şuan. Yatırımlar, barajlar herşey. Bereketli topraklar inşallah kısa sürede Silvan barajı’nın devreye girmesiyle, suyla buluşacak. Ben kadınlarımızın sesi olacağım. Çünkü bir diyarbekir hikayem var. Allah’ın izni ile 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanımızı ilk turda en yüksek oy ile seçeceğimize inanıyorum. Aynı şekilde Milletvekili sayımızı da en yüksekte tutup geniş katılım ile mecliste temsiliyeti de sağlayacağız. Tüm hemşehrilerimizden ricamız şudur ki; tüm şer odaklarının bir tarafta olduğu bu dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daha çok destek vermeliyiz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi