Cadde ortasında kavga

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde kurulan halk pazarında çiçek satan bir genç ile tezgahının önüne otomobilini park eden sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü.

Cadde ortasında kavga
Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde kurulan halk pazarında çiçek satan bir genç ile tezgahının önüneotomobilini park eden sürücü arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. 


DHA'nın haberine göre çevredekilerin ayırmakta güçlük çektiği kavga, belediye görevlilerinin de araya girmesiyle sonlandırıldı.

Hendek'te kurulan halk pazarının girişine kurduğu tezgahta çiçek satan genç, bunun önüne otomobilini park eden sürücüyü "Aracını buraya koyma, önümü kapatıyorsun" diye uyardığı sürücünün de "Burası belediyenin yeri, senin özel alanın değil" deyince tansiyon kısa sürede alevlendi.


Çıkan tartışma, karşılıklı hakaretler sonrası kavgaya dönüştü. Sinirlenen sürücü, çiçekçi gence yumruk savurunca genç de karşılık verdi. Ortalık bir anda karıştı, çiçekçi genç ile otomobil sürücüsü tekme tokat ve yumruklarla birbirine girdi. Çevredekiler de kavgayı ayırmakta güçlük çekince belediye görevlilerinin de araya girmesiyle kavga sonlandırıldı.Sürücü aracına binip olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz