Görüş Bildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Erdoğan ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

"Bugün yaklaşık 54 milyon vatandaşımız seçmen sandıklarına gidiyor. Ve bu seçim 7 Haziran seçiminden sonra sandıklardan istikrar çıkmayınca, sandıklardan rahat oluşacak bir hükümet çıkmayınca böyle bir seçime gitme zarureti doğdu. Bugün yapılacak olan seçim inanıyorum ki; istikrarın milletimiz için, ülkemiz için ne kadar hayırlı olduğu ortadaydı. Bugün vatandaşlarımız bunun tercihini yapacaktır. Milli iradenin ortaya koyacağı tavra da milletçe hep birlikte saygı duymamız gerekecek. Demokrasi yolunda Türkiye çok büyük mesafeler kattetti ve almış olduğu bu mesafeyi bugünkü seçimde bir kez daha perçinleyecektir. Ben milletime bugün kullanacağı oylar için hayırlı olmasını diliyorum. Hepsine sevgi ve saygılarımı sunarken, bu yolda tabi şu anda emeği olan Yüksek Seçim Kurulumuz başta olmak üzere, il, ilçe seçim kurulları, sandık kurullarında görev alan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum."

Emine Erdoğan, oy kullandıktan sonra salonda bulunan bir kadının uzattığı beyaz bir zarfı alarak, arkasında bulunan bir kişiye verdi.

SONUÇLARI İSTANBUL'DAN TAKİP EDECEK
Erdoğan, sonuçları nereden takip edeceğinin sorulması üzerine, "İstanbul'dayım" diye yanıtladı. Açıklamasının ardından Erdoğan, sandık görevlileri ile tek tek tokalaştı. Erdoğan sınıftan ayrıldıktan sonra, okul binası içinde vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Okul bahçesine çıkan Erdoğan'ı vatandaşlar sevgi gösteri ile karşıladı. Erdoğan'da vatandaşların yanına giderek kısa süreli sohbet etti. Erdoğan ardından kendisini takip edene gazetecilere iyi günler dileyerek, makam aracına bindi ve Kısıklı'da bulunan konutuna gitti.

 Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi