Görüş Bildir

D-100 Karayolu'nda martıyı ezmemek için kaza yaptılar!

Şişli Mecidiyeköy'de seyreden bir otomobil, yoldaki martıya çarpmamak için yavaşlayınca, 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

D-100 Karayolu'nda martıyı ezmemek için kaza yaptılar!

D -100 Karayolu, Mecidiyeköy Mevkii Boğaziçi Köprüsü istikametinde 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Kazaya ise karşıdan karşıya geçen bir martının neden olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, D-100 karayolunda Boğaziçi Köprüsü yönüne seyreden bir otomobil, Mecidiyeköy Viyadüğü'nde yoldaki martıya çarpmamak için aniden yavaşladı. Yavaşlayan otomobilin arkasından gelen 9 araç birbiriyle çarpıştı. Kazaya karışan bir taksinin şoförü Ferhat Çırpma başından hafif yaralanırken, diğer araçlarda hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle D-100 karayolu, tek yönlü trafiğe kapandı.

Yol trafiğe kapandıktan sonra bazı araçların emniyet şeridini kullanması polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine geç ulaşmasına neden oldu. Yaralanan Çırpma, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya karışan otomobillerin kaldırılmasının ardından, uzun araç kuyrukları oluşan D-100 karayolunda trafik akışı normale döndü.

KAZAYA MARTI SEBEBİYET VERMİŞ        

1 kişinin yaralandığı kazada yolda yürüyen martıyı ezmemek için duran bir sürücünün kullandığı araca arkadan gelen diğer araçlar çarpıyor. Kaza anı Trafik Kontrol Merkezi(TKM) kameraları tarafından da görüntülendi. Bazı sürücülerin yavaşyayan sürücüye çarpmamak için son anda yaptıkları manevralarla kurtulduğu görülürken bazı sürücülerin ise kazaya karışmaktan kurtulamadıkları görülüyor. Kaza sonrası ise martı uçarak gözden kayboluyor.

Ajanslar

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi